14 C
Kaunas

Horoskopai gegužės 25 dieniai

Ar jau skaitėte?

AVINAS
Šiandien galite būti neįprastai emocingas. Būkite atsargus, itin stiprūs troškimai gali trukdyti adekvačiai vertinti tikrovę. Vakare tikrai būtų ne pro šalį palįsti po šaltu dušu.

- Reklama -

JAUTIS
Yra daugybė dalykų, kurių esate linkęs vengti, bet šiandien turėsite pakankamai drąsos pažvelgti tiesiai į akis savo didžiausioms baimėms. Nesivaržykite paprašyti vyresnio draugo ar giminaičio paramos.


Palangos.INFO – Svajonė turėti namą – vis prieinamesnė


DVYNIAI
Tai, ką jūs darote, šiandien reikš kur kas daugiau nei tai, ką kalbate. Veikite užuot aiškinęs. Partneris gali būti maloniai nustebintas jūsų romantiškų idėjų, kaip praleisti vakarą.

VĖŽYS
Visus domina jūsų nuomonė ir tolesni veiksmai. Galima sakyti, esate dėmesio centre. Tai, žinoma, malonu, bet tik iki tam tikros ribos. Vakare galite sulaukti labai netikėto komplimento.

LIŪTAS
Galite būti pakviestas vadovauti dideliam būriui žmonių. Jūsų organizaciniai sugebėjimai yra žinomi ir vertinami. Spontaniškai elgdamasis labai rizikuojate. Galbūt pernelyg pasitikite mylimu žmogumi.

MERGELĖ
Atidžiau kontroliuokite savo emocijas, adekvačiai reaguokite į situaciją, ypač mažai pažįstamų žmonių draugijoje. Būsite linkęs tikėti tuo, kas jums sakoma, o ne tuo, ką matote savo akimis.

- Reklama -

SVARSTYKLĖS
Kad dieną būtų galima pavadinti sėkminga, tereikia mažyčio postūmio iš šalies. Įvertinkite komandinės veiklos privalumus. Antroje dienos pusėje venkite siurprizų – jie veikiausiai nebus malonūs.

SKORPIONAS
Stiprūs, audringi jausmai gali užgožti pačią tvirčiausią logiką. Būkite atsargus, ypač jei reikalas susijęs su pinigais. Venkite impulsyvių pirkinių šįvakar. Galite gerai pasilinksminti ir nenuniokodamas savo banko sąskaitos.

ŠAULYS
Diena bus rami, pasižymės proto ir širdies harmonija. Jūsų sielos ramybė darys labai teigiamą poveikį aplinkiniams. Lengviau nei tikėjotės sutvarkysite seniai atidėliotą reikalą.

OŽIARAGIS
Kad dieną būtų galima pavadinti sėkminga, tereikia mažyčio postūmio iš šalies. Įvertinkite komandinės veiklos privalumus. Antroje dienos pusėje venkite siurprizų – jie veikiausiai nebus malonūs.

VANDENIS
Net jei turite savų sumetimų būti malonus ir mandagus, aplinkiniai jūsų elgesį įvertins teigiamai. Tik atminkite, kad konstruktyvi kritika ir paprasčiausias šaipymasis – toli gražu ne tas pat.

ŽUVYS
Nenustebkite sulaukęs prašymų patarti. Šiandien žinote visus atsakymus. Jaučiatės esąs kilnus ir dosnus, to paties tikitės ir iš aplinkinių. Ko vertas džiaugsmas, kuriuo negalima pasidalyti su artimais žmonėmis?

Tai yra bendro pobūdžio informacija, bet galite užsisakyti tik JUMS pritaikytą Asmeninį Horoskopą!

 

TOP naujienos

ORAI: Penktadienio ryte dirvos paviršiuje vietomis šalnos 0–3 laipsniai šalčio

Penktadienio naktį be lietaus. Vėjas vakarinių krypčių, 8–13 m/s, pajūryje gūsiai 15–20 m/s. Žemiausia temperatūra 3–8, pajūryje 9–11 laipsnių šilumos, dirvos paviršiuje vietomis šalnos...

ORAI: Šiandien daug kur trumpi, daugiausia nedideli krituliai. Temperatūra 4–8 laipsniai šilumos.

Šiandien daug kur trumpi, daugiausia nedideli krituliai. Temperatūra 4–8 laipsniai šilumos. Penktadienį be žymesnių kritulių. Naktį ir rytą kai kur plikledis, rūkas. Temperatūra naktį 2–7...

„Rimi“ žvalgykitės šių nuolaidų: suruošite sveikatai palankią šeimos iškylą gamtoje

Įsibėgėjus vaikų atostogų sezonui, neretai mažieji labiau įninka į ekranus, tad nukenčia laikas, kurį prieš tai buvo įprasta skirti fizinei veiklai. Gydytoja dietologė dr....

Pensijų matematika: kodėl Švedijos 90 proc. triskart lenkia Lietuvos 80 proc.

Įsisukant naujam rinkimų ciklui galima nesuklystant prognozuoti, kad daugiausiai diskusijų sulauksiančiu objektu Lietuvoje ir vėl taps pensijų sistema. Ši nedžiuginanti priklausomybė tampa iššūkiu mažiausiai...

Kas turi atlyginti namų tvarkytojų ar gyvūnėlių prižiūrėtojų padarytą žalą?

Elektrikas reanimavo skalbyklę, bet apgadino vonią? Santechnikas atkimšo kriauklę, bet įskėlė grindų plytelę? Namų tvarkymo komanda ne tik išvalė dulkes, bet ir sudaužė brangią vazą? Draudikų teigimu, tokių situacijų pasitaiko ne taip jau...

Sunkiosios atletikos ir dviračių sporto treneriai lieka nuteisti dėl draudžiamų medžiagų įgijimo, laikymo bei...

Klaipėdos apygardos teismas atmetė abiejų nuteistų trenerių ir prokuroro apeliacinius skundus. Nuteistieji prašė juos išteisinti dėl visų jiems pareikštų kaltinimų, o prokuroras prašė paskirti didesnes baudas, t. y. vietoj paskirtų 5000 Eur baudų paskirti...

Rekomenduojame

PORTALO SKAITOMIAUSI

JUMS PARINKTOS NAUJIENOS