7.3 C
Kaunas

Enter title here.

Ar jau skaitėte?

AVINAS
Pamėginkite imtis aktyvių veiksmų iš pat ryto. Turėtų sektis tvarkyti organizacinius ir su finansais ar švietimu susijusius reikalus. Nesiguoskite, kad šiandien tik pirmadienis, taigi darbo savaitė dar nė neįsibėgėjo.

- Reklama -

JAUTIS
Jei nenorite kurstyti ginčo, privalote šiandien susilaikyti. Per didelis jūsų aktyvumas gali sukelti neigiamą aplinkinių reakciją. Geriau tyliai siekite savo tikslų.



DVYNIAI
Pirmadienio vakarą paskirkite atsipalaidavimui. Darbo savaitė bus pakankamai įtempta, tad neverta darbo neštis į namus. Pervargęs sulauksite atvirkščio rezultato arba privelsite klaidų.

VĖŽYS
Priimkite kvietimą kur nors apsilankyti. Jūs ir taip gyvenate pakankamai uždarai. Gal pirmadienis ir ne pati tinkamiausia diena pramogoms, bet vėliau tinkamos progos galite nesulaukti.

LIŪTAS
Artėja aktyvios veiklos metas. Taip sutvarkykite savo dieną, kad jokios atsitiktinės kliūtys negalėtų sutrukdyti jų įgyvendinti. Detalus planas šiuo atveju tiesiog būtinas.

MERGELĖ
Šiandien jūsų jėgų potencialas didžiulis. Jei jis kartais liktų neišnaudotas darbe, tuomet negailėkite išlieti prakaito treniruočių salėje ar namuose. Jums būtinas sveikas fizinis nuovargis.

- Reklama -

SVARSTYKLĖS
Paruošiamieji darbai atlikti kruopščiai ir laiku. Galite ramiai laukti didžiųjų darbų pradžios – problemų neturėtų kilti. Konkrečių veiksmų ar rezultatų iš jūsų dar nesitikima, taigi turite keletą dienų ramiai apsidairyti.



SKORPIONAS
Perspektyvos viliojančios, bet miglotos. Būtų išmintinga pasinaudoti tarpininko paslaugomis, kita vertus, padėties kontrolę pasistenkite išlaikyti savo rankose. Neskubinkite įvykių.

ŠAULYS
Mėnulis šiandien įneš maišaties į jūsų sielą. Užuot gadinęs aplinkiniams nervus, ieškokite kokios nors malonios atsvaros prastai nuotaikai. Teks sukaupti kantrybę ir laukti geresnių laikų.

OŽIARAGIS
Jūs šiandien turite pakankamai jėgų susidoroti su jau ilgą laiką ramybės neduodančiomis problemomis. Ir, svarbiausia, galite pagaliau jų atsikratyti visiems laikams. Jei jums paskirtas susitikimas, jokiu būdu neverskite svarbaus asmens laukti.

VANDENIS
Savaitės pradžia nežada Vandeniui nieko gera – vien tik rūpesčiai ir problemos. Nusiminti nevertėtų, situacija ims taisytis nuo savaitės vidurio. O šiandien pasistenkite nesibarti su kolegomis, kai ką nuleiskite juokais.

ŽUVYS
Negriebkite visų darbų iš karto – jėgų pakaks tik savaitės pradžiai. Šiuo metu svarbu racionaliai paskirstyti jėgas, kad jūsų užtektų ir darbe, ir namuose. Vakarop gali sušlubuoti sveikata ar dėl kokios nemalonios smulkmenos sugesti nuotaika.

TOP naujienos

Nepilnametė su moters banko kortele paėmė dvi paskolas už daugiau kaip 4 tūkst. eurų

Šiaulių rajone nepilnametė su moters banko kortele paėmė dvi paskolas už daugiau kaip 4 tūkst. eurų Šiaulių rajone nepilnametė, pasinaudojusi moters banko kortelės duomenimis, paėmė...

Gyventojams siūlomos elektros kainos ir toliau traukiasi

Nepriklausomi elektros tiekėjai toliau mažina kainas buitiniams vartotojams. „Latvenergo“ grupei priklausanti energetikos sprendimų bendrovė „Elektrum Lietuva“ nuo vasario gyventojams siūlo mokėti 25,567 ct/kWh, kainą...

Sausio 24-oji: vardadieniai

Sausio 24-oji – Tarptautinė edukacijos diena. Sausio dvidešimt ketvirtoji, trečiadienis, (trečioji 4-osios metų savaitės diena), iki Naujųjų metų lieka 341 diena. Savo vardadienius šiandien švenčia: Artūras,...

Dviratininkų ir automobilių susidūrimai – kokiais atvejais gali tekti patuštinti kišenes?

Atėjęs pavasaris vis dažniau suteikia progų pasidžiaugti saule, o kartu dažnam primena apie kantriai naujo sezono per žiemą laukusį dviratį. Dviratininkai masiškai į miestų...

Tyrimai parodė, kad tirtuose darželiuose taršos nebėra

Nacionalinis visuomenės sveikatos centras vakar, 2024 m. kovo 28 d., ir pakartotinai šiandien, kovo 29 d., atliko oro tyrimus 3 Vilniaus lopšeliuose-darželiuose, kurie reprezentuoja visos paveiktos teritorijos pastatus. Kovo 28 d. laboratoriniais tyrimais buvo nustatyta,...

Elektronikos ir baterijų atliekos neturėtų būti išmetamos kartu su kitomis

Senas elektrinis virdulys, elektrinis šepetukas, elektroninis žaislas, šviestuvas ar barzdaskutė – ne kasdien susidarančios atliekos. Dėl to daugeliui dėl jų galvos neskauda – kur išmesi, taip ir bus gerai. Deja, toks įsitikinimas ne tik...

PORTALO SKAITOMIAUSI

JUMS PARINKTOS NAUJIENOS