12.3 C
Kaunas

Horoskopai birželio 16 dienai

Ar jau skaitėte?

AVINAS
Kartais verčiau pradėti nauja nei bandyti užbaigti sena. Kai po peštynių nusės dulkės ir aprims triukšmas, galėsite ramiai tęsti ką pradėjęs… arba pagalvoti, ar jūsų veiksmai dar turi kokios nors prasmės.

- Reklama -

JAUTIS
Įvykiai vystosi greitai. Stengdamasis spėti į koją, galite ir suklupti. Verčiau jau žinokite savo silpnąsias vietas. Valdykite emocijas, kol jos dar neužvaldė jūsų.

DVYNIAI
Nepripažįstantys kompromisų gali prarasti viską. Nenustebkite, jei jūsų elgesys bus svarstomas ir komentuojamas. Verčiau iš anksto pasiruoškite įtikimus atsakymus į nemalonius klausimus.

VĖŽYS
Daug kas norėtų turėti tai, ką turite jūs. Naudokitės savo privalumais, kol jie dar kažką reiškia. Pasistenkite padaryti gerą įspūdį naujam pažįstamui.

LIŪTAS
Tikrą tiesą sužinosite tik atsiribojęs nuo svetimų emocijų. Užuot lindęs į įvykių sūkurį, atidžiai stebėkite viską iš šalies. Kantrybės, jūsų valanda netruks ateiti.

MERGELĖ
Pasistenkite nesusižavėti išoriniu blizgesiu, žvelkite į esmę. Šiandien turite dovaną suteikti viskam taurumo vien savo prisilietimu. Nesiginčykite su fortūna, kai ji jums palanki.

- Reklama -

SVARSTYKLĖS
Atsiverkite pasauliui, bet nesitikėkite iš jo pernelyg daug. Atidavęs visas jėgas vienam darbui, užmesite visus kitus. Kai kas gali netekti kantrybės belaukdamas jūsų.

SKORPIONAS
Jūsų tikslai realūs, o sėkmė neabejotina. Keliai į ją, tiesa, gali būti skirtingi, bet klystkelio – nė vieno. Jei vis dar traukia užkariavimai, verčiau vienykite užuot skaldę.

ŠAULYS
Bangelės, sukeltos pasikeitusių planų, gresia virsti audros bangomis. Saugokitės žmonių, nemokančių ir nenorinčių prisitaikyti. Atsargiai – yra pavojaus pakartoti senas klaidas.

OŽIARAGIS
Šiandien labai palankus metas bendriems darbams, projektams, ypač jei sugebėsite derinti skirtingus sugebėjimus. Vakare nepasigailėsite praleidę daugiau laiko su vaikais.

VANDENIS
Šiandien labai palankus metas bendriems darbams, projektams, ypač jei sugebėsite derinti skirtingus sugebėjimus. Vakare nepasigailėsite praleidę daugiau laiko su vaikais.

ŽUVYS
Ko gero, pats laikas sustoti. Problemos, su kuriomis susidūrėte, kitą savaitę neatrodys tokios slegiančios ir neišsprendžiamos. O kol kas pasvarstykite apie galimybę prasiblaškyti kokiame vakarėlyje ar bent jau gerai išsimiegoti.

Tai yra bendro pobūdžio informacija, bet galite užsisakyti tik JUMS pritaikytą Asmeninį Horoskopą!

TOP naujienos

Sekmadienį dieną vietomis trumpai palis, temperatūra 18–22, vietomis iki 24 laipsnių

Savaitgalį užbaigsime ramesniais ir kiek sausesniais orais. Birželio 12-os dieną vietomis trumpai palis. Vėjas pietvakarių, vakarų, 7–12 m/s. Aukščiausia temperatūra 18–22, vietomis iki 24 laipsnių. Birželio...

Lapkričio 17-oji šalies keliuose

Lapkričio 17 dieną, antradienį, pirminiais duomenimis, 7-iuose eismo įvykiuose sužeisti 9 žmonės, tarp jų – 2 pėstieji (1 – pėsčiųjų perėjoje) ir viešojo transporto...

ORAI: Šiandien kai kur trumpai palis, aukščiausia temperatūra 21–26 laipsniai šilumos

Šiandien Lietuvoje antroje dienos pusėje pietiniame šalies pakraštyje kai kur trumpai palis. Vėjas šiaurės rytų, rytų, 8–13 m/s. Aukščiausia temperatūra 21–26 laipsniai šilumos. Antradienį pietiniuose...

Eismo įvykių apžvalga

Birželio 9 dieną, trečiadienį, pirminiais duomenimis, 17-oje eismo įvykių sužeista 19 žmonių, tarp jų – 5 nepilnamečiai (3 keleiviai, motociklo vairuotoja, pėsčiasis pėsčiųjų perėjoje)....

Horoskopai birželio 4 dienai

AVINASPabandykite įrodyti savo pranašumą. Jums ims sektis geriau, jei sugebėsite įsitvirtinti kolektyve. Bent jau šiandien jums pirmas impulsas yra pats geriausias. JAUTISAr ir vėl ketinate parsinešti darbo į namus? Prisiminkite galų gale, kad dar turite...

Finansiniai sukčiai iš gyventojų šiemet jau išviliojo 8 mln. eurų

Per trečiąjį šių metų ketvirtį finansiniai sukčiai apgavo dvigubai daugiau Lietuvos gyventojų, nei per antrąjį, rodo Lietuvos bankų asociacijos (LBA) duomenys. Nors dalį manipuliuojant atliktų mokėjimų finansų ir kredito įstaigoms sėkmingai pavyksta sustabdyti, o...

PORTALO SKAITOMIAUSI

JUMS PARINKTOS NAUJIENOS